El Carme Tarragona

13 de abr de 2018

TOTS SOM PROTAGONISTES!

La setmana passada, la protagonista de les Erugues va ser l'Emma Martínez!

Ens va ensenyar una fotografia de la seva família i ens va explicar que té dos germanes més. Una més gran i una més petita. Abans vivien en un altre pis, però quan ella va néixer es van mudar a un pis més gran.

A l’Emma li agrada molt jugar a Barbies! I durant la setmana ens va portar les que més li agraden i ens les va ensenyar.

El seu color preferit és el lila i el que més li agrada és anar al parc i a la platja. Ens va explicar que ara encara no pot anar a la platja perquè encara no fa calor... però que està molt contenta perquè és primavera i li encanten les papallones!

Per menjar, el que més li agrada és la sopa, els gelats... i les llaminadures!

També li agrada molt inventar contes i interpretar personatges. Ens va explicar que ja ha fet dos contes: “El caramel de maduixa” i “La família”.

L’Emma és molt valenta! En va explicar que no li fa por la sang i que i algú es fa mal, a ella li agrada molt curar-lo.

El dijous passat, la seva mare va venir a l’escola a fet una activitat! Ens va ensenyar a fer unes erugues molt divertides! Primer, ens va donar un trosset de goma eva i una canyeta i nosaltres vam tenir que muntar l'eruga. i, després, la vam decorar com vam voler. Van quedar molt boniques!

Moltes gràcies i fins aviat!!!