MAX IN LOVE

Aquest divendres els alumnes de 4t d'ESO han anat a veure l'obra MAX IN LOVE. Max in Love és un programa d’educació afectiva i sexual per a joves, que va arribar a Tarragona de la mà de la campanya Respecta’m. Es tracta de treballar temàtiques com la sexualitat, l’afectivitat, les relacions entre iguals, les diferències de gènere o la presa de decisions, entre d'altres, mitjançant el teatre. Els actors són alumnes d'entre 13 i 17 anys. Destaquem la presència d'una actriu exalumna de la nostra escola, la Clàudia Llaveria.

PRIMERS DIES A P3

Els més petits de l'escola, les Erugues i els Ratolins, han començat els seus primers dies de classe.

MENÚ DEL MES D'OCTUBRE

Ja el podeu descarregar el pdf des de l'apartat Serveis - Menjador.

EXTRAESCOLAR D'ANGLÈS

La setmana vinent comencem l'anglès extraescolar a l'escola. Recordeu que les classes es faran al migdia, de 13.55 a 14.55, els dimarts i els dijous: 1r i 4t de primària els dilluns i els dimecres: 2n i 3r de primària LETS GO!

TREBALLEM MOLT

Mireu quins nens més treballadors que tenim a tercer de primària! Tot i que han sigut festes... han volgut fer aquests treballs tan bonics!!!

LA CUCAFERA ENS VISITA!

En motiu de les festes de Santa Tecla, la Cucafera ha vingut a visitar als més petits de la nostra escola. Els portants de la Cucafera ens han explicat la seva història i hem descobert que la Cucafera està formada per diferents animals. Per acabar la Cucafera ens va fer el seu ball i hem pogut pujar a sobre d'ella. Moltes gràcies portants de la Cucafera i mama de l'Unai per fer-nos gaudir d'aquesta tarda!

CELEBREM SANTA TECLA A PRIMER

Divendres els nens i nenes de primer van acabar la setmana ballant el Patatuf i fent de Gegants amb màscares. Van passar una estona molt divertida celebrant Santa Tecla. Bona Festa Major!

EXTRAESCOLAR D'ANGLÈS

Encara hi ha places disponibles per l’extraescolar d’anglès. Si voleu inscriure el vostre fill/a, podeu formalitzar la inscripció a la recepció de l’escola fins el proper dijous 27 Full d'inscripció P4, P5, 1r i 2n de Primària. Full d'inscripció 3r i 4t de Primària

SANTA TECLA A LES ESCOLES

Ahir van vindre al col·legi una representació dels castellers de Tarragona, els Xiquets de Tarragona. Ens han explicat les diferències entre colles, quantes n'hi ha, la vestimenta i com es diuen les diferents construccions que fan. El més divertit ha sigut que ens han convidat a tots a fer pinya. Visca Santa Tecla!

TREBALLEM MOLT

A tercer de primària tenim un projecte on els alumnes, de forma voluntària, fan diferents treballs durant el cap de setmana amb ajuda de les famílies! I cada dilluns us presentem els seus treballs. Amb aquests alumnes us presentem els primers treballs del curs, mireu què bonics!

COMENCEM UN NOU CURS

Els alumnes de 3r i 4t de Primària han estrenat un nou curs. Els desitgem que aprenguin moltes coses i gaudeixin fent-ho! Bon curs a tots i totes!