ANIVERSARIS 4t DE PRIMÀRIA

Els alumnes de 4t de primària que han fet l'aniversari aquest novembre ja tenen el seu regal ben especial. Moltes felicitats Rico, Òscar i Joan!

ADRIANE, EL PROTAGONISTA DE LA SEMANA!

Aquesta setmana l'ADRIANE ha estat protagonista de la classe de les Erugues! Moltes gràcies família per compartir una estona amb TOTS nosaltres!

AROA, protagonista de la setmana!

Aquesta setmana l' Aroa ha estat protagonista de la classe dels Ratolins. Moltes gràcies família per compartir una estona amb TOTS nosaltres!

MAX IN LOVE

Aquest dilluns els alumnes de 4t d'ESO van anar a veure l'obra Max in love. Aquesta obra treballa l'educació afectiva i sexual per a joves, per tal que reflexionin sobre la problemàtica actual de l'adolescència amb temes com la sexualitat, l’afectivitat, les relacions entre iguals, les diferències de gènere o la presa de decisions. En acabar l'obra van respondre unes preguntes i van participar en un petit debat.

MARTÍN, EL PROTAGONISTA DE LA SETMANA!

Aquesta setmana el MARTÍN ha estat el protagonista de la classe de les Erugues! Moltes gràcies família per compartir una estona amb tots nosaltres!

GRAN RECAPTE!

Un any més, alumnes i professors de l'escola van participar fent de voluntaris al Gran Recapte. Una experiència solidària molt enriquidora. Gràcies a tots per fer-ho possible!

TALLERS DE LA SETMANA DE LA CIÈNCIA

El passat divendres 15 de novembre els nostres alumnes de l’àmbit científic de 4t d’ESO, dins la Setmana de la Ciència organitzada per la URV, van assistir a uns tallers. Les activitats van consistir en l'obtenció de coure a partir de malaquita i en l'experimentació amb la nanotecnologia i els circuits elèctrics. També van participar en una xerrada sobre la taula periòdica, ja que ens trobem en el seu any commemoratiu. Van aprendre característiques interessants i curioses sobre alguns elements químics. Van viure la ciència!

ELS PETITS NENS I NENES DE TARRACO

Els alumnes de primer han viatjat a l'época romana realitzant uns tallers sobre la seva vida quotidiana o vestint-se com autèntics romans. També han visitat el circ i l'amfiteatre i han anat al MNAT per descobrir l'enigma de la malvada medusa.

RECICLA I CREA!

Els nostres alumnes utilitzen tota mena de materials reciclats per crear jocs! Són uns artistes que es preocupen pel planeta!! Gràcies

IZAN, el protagonista de la setmana

Aquesta setmana l'Izan ha estat el protagonista de la classe dels Ratolins! Moltes gràcies família per compartir una estona amb tots nosaltres!

ERIC, el protagonista de la setmana!

Aquesta setmana l'Eric ha estat el protagonista de la classe de les Erugues! Moltes gràcies família per compartir una estona amb tots nosaltres!

JUNTS FEM ESCOLA: EL COS HUMÀ

Divendres a la tarda, la mare de la Alicia de 2nA, va venir a la classe per explicar-nos moltes coses del cos humà i entre tots construir un petit esquelet junt amb els seus òrgans. Ens ho vam passar molt bé i vam demostrar tot el que havíem treballat en el projecte del cos humà. Moltes gràcies Maria!

SOM PERIODISTES

Els alumnes de primer han fet la descoberta de l' escola i dels seus treballadors. Per grups, han entrevistat a alguns d' ells.

LA MARIA ISABEL, LA PROTAGONISTA DE LA SETMANA.

Aquesta setmana la Maria Isabel ha estat protagonista de la classe de les Erugues Moltes gràcies família per compartir una estona amb TOTS nosaltres!

TALLER MATÈRIA ORGÀNICA

Ahir els alumnes de 5è vam realitzar un taller de compostatge. A través d’un circuit de robòtica hem descobert les diferents fases que segueixen els residus fins a obtenir el compost. Amb aquest vam plantar alfàbrega.

ANIVERSARIS 4t DE PRIMÀRIA

Els alumnes de 4t de primària que han fet l'aniversari aquest octubre ja tenen el seu regal ben especial. Moltes felicitats Eimy, Noelia, Isaac, Liam, Biel i Jeyson!