top of page

E. Física a casa

Coordinació de peus 2.

Cuideu-vos! 

Avui us deixem un vídeo de com fer tres jocs per passar una bona estona. Segur que si no teniu aquest material ho podeu adaptar, amb el que tingueu a casa. Som-hi!

Sessió 3. El profe Ferran, la Valeria i el Tiago ens ensenyen més activitats per fer aquests dies a casa. Seguiu treballant i no pareu d'imaginar  i fer les vostres pròpies activitats. Endavant!! 

Aquí podeu veure un vídeo d'un circuit que hem preparat amb coses que tenim per casa. Les nenes i nens de El Carme estan molt acostumades a treballar d'aquesta manera i segur que us poden ajudar amb moltes idees. Imaginació al poder!!

Sessió d'exercicis per mobilitzar l'esquena

Al vídeo que us deixem avui hi ha 6 exercicis per treballar la coordinació de peus en un espai reduït. Practiqueu i aneu augmentant la velocitat a mesura que us surti millor. Pel que fa a les sèries i el temps , fem com sempre, segons les capacitats de cadascú.

Cuideu-vos! 

 Aquí us deixem una nova sessió. En aquesta us animem a practicar moviments que ens ajuden a donar energia al cos, a moure l'esquena i a fer respiracions intenses. Ànims que ja queda menys! 

Sessió 4. Escalfament i treball de tren inferior.Cal fer 3 sèries de 12 repeticions a cada cama

unnamed.jpg

Aquí us deixem un article del diari La Vanguardia, ens parla sobre la importància de seguir treballant físicament i ens dóna idees per fer-ho. Busqueu fórmules per treballar i sigueu imaginatius. Ànims a tothom! Entrenamiento en casa: Ponte en forma en la cuarentena

Meditació SA-TA-NA-MA

bottom of page