• El Carme Tarragona

PRESENTACIÓ DE TUTORS I TUTORITZATS DEL PROJECTE NO ESTÀS SOL


Aquest passat dijous 8 de febrer vam celebrar a la sala d’audiovisuals del col·legi una de les activitats programades al Projecte NES: la presentació de tutors (alumnes de 3r d'ESO) i tutoritzats (alumnes de 1r d'ESO).

Recordem que el Projecte NES és una estratègia educativa de convivència per a la prevenció de la violència i l’assetjament escolar. Consisteix en que els alumnes de 3r d'ESO, prèvia formació i amb caràcter voluntari, són els tutors dels alumnes de 1r d'ESO. Aquest projecte també l’estem implantant a Primària, on els alumnes de 5è són tutors dels de 3r.

En el següent enllaç podeu veure la resta de fotografies.


Contacte: 977212752 --- col.legi@elcarmetarragona.cat --- cr. del Mar, 16-18. 43004 Tarragona

  • Facebook - círculo blanco
  • Instagram - Círculo Blanco
  • Twitter - círculo blanco

© 2017  Col.legi El Carme. Tarragona