• El Carme Tarragona

ÚLTIM DIA DE COLÒNIES DELS ALUMNES DE 2n D'ESO


Divendres va ser el darrer dia de les colònies dels alumnes de 2n d'ESO. Al matí van fer una activitat per conèixer la fauna i la flora de l'entorn. Després de dinar i d'acomiadar-se dels monitors i del personal de la casa, van agafar l'autobús cap a Tarragona. Han estat tres dies de convivència, d'aventura, de contacte amb la natura, de pràctica de l'anglès... Hem caminat, hem fet d'aventurers al bosc vertical, hem fet itineraris orientant-nos amb la brúixola, hem rigut, hem ballat... Tots ho hem gaudit al màxim, alumnes i professors. Unes colònies inoblidables!


Segueix-nos

  • Facebook
  • Twitter
  • YouTube
  • Pinterest
  • Tumblr Social Icon
  • Instagram

 977212752 --- col.legi@elcarmetarragona.cat --- cr. del Mar, 16-18. 43004 Tarragona

Copyright 2021 Col.legi El Carme

elcarmetarragona.cat

© 2017  Col.legi El Carme. Tarragona