• El Carme Tarragona

CONCURS "FEM MATEMÀTIQUES" 2018


El grup de 1r d’ESO format pels alumnes Pablo Salgado, Natàlia Sánchez, Romina Stoyanova i Abel Vico i el grup de 2n d’ESO format pels alumnes Ulises Fabián Náger, Sergio Pedreira, David Quintana i Clàudia Vera, que han participat en la 1a fase del concurs “Fem Matemàtiques 2018”, han quedat classificats per a la 2a fase, que se celebrarà el proper dimecres 18 d’abril a Móra la Nova. Després d’una 1a fase llarga i força dura, s’enfrontaran a una sèrie de proves matemàtiques contextualitzades en la realitat competint amb equips d’altres centres de la província de Tarragona. Estem segurs que ho faran molt bé i els desitgem MOLTA SORT!


Contacte: 977212752 --- col.legi@elcarmetarragona.cat --- cr. del Mar, 16-18. 43004 Tarragona

  • Facebook - círculo blanco
  • Instagram - Círculo Blanco
  • Twitter - círculo blanco

© 2017  Col.legi El Carme. Tarragona