top of page
  • Foto del escritorEl Carme Tarragona

TOTS SOM PROTAGONISTES!


La setmana passada, la protagonista de la classe de les Erugues va ser l’Arlet!

Ens va ensenyar una foto de la seva família i ens va explicar que és la petita de quatre germanes!

Li agrada molt jugar a plastilina, fer torres amb peces de construcció, muntar puzles i pintar! Sobretot, arcs de Sant Martí! Li agraden molt tots els colors, però els seus preferits són el rosa i el lila.

També ens va explicar que li agrada molt anar al mas dels iaios i al parc! I que la bicicleta la torna boja...

L’Arlet ens ha explicat un munt de coses que li agraden, però el que més li agrada de tot és fer coses amb la seva família. Anar a fer un gelat, passejar, anar al teatre, fer la Via Verda... li encanta tot el que sigui gaudir en família, sigui el que sigui i allà on sigui!

Durant la setmana, l’Arlet ens va portar el “dudu” de quan era petita i el va ensenyar a tots els seus companys/es. També ens ha portat un conte... i un dia va venir disfressada!

Un tarda, la seva mare i la seva tieta van venir a l’escola per fer una activitat amb fruita! Primer de tot, ens van repartir uns pitets enormes perquè no ens embrutéssim. Després, ens van donar fruita i ganivets perquè la poguéssim tallar a trossets. Hi havia poma, pera, maduixes... Què bona estava la fruita!

I després... ens van donar uns palets per punxar la fruita i un got amb xocolata!!!! Boníssim!!!! Mentre fèiem el taller, també ens va venir a ajudar al pare de l’Arlet.

Moltes gràcies a tots!!!!


bottom of page