• El Carme Tarragona

TÀRRACO ROMANA


Els alumnes de 5è van passar el matí d'ahir dijous, descobrint com vivien els romans en el seu dia a dia a través d'un espectacle de lluita de gladiadors i de més de 150 jocs que mostraven facetes tan diverses de la cultura romana com la seva gastronomia, vestimenta o costums entre molts d'altres.

A través d'aquesta activitat ha quedat demostrat que l'aprenentatge i la part lúdica van molt lligades ja que els nens i nenes de 5è s'han posat a la pell dels nens romans per descobrir aspectes de la seva cultura. Ha estat un matí d'allò més productiu.


Segueix-nos

  • Facebook
  • Twitter
  • YouTube
  • Pinterest
  • Tumblr Social Icon
  • Instagram

 977212752 --- col.legi@elcarmetarragona.cat --- cr. del Mar, 16-18. 43004 Tarragona

Copyright 2021 Col.legi El Carme

elcarmetarragona.cat

© 2017  Col.legi El Carme. Tarragona