top of page
  • Foto del escritorEl Carme Tarragona

El grup de Confirmació, a l'Aplec de l'Esperit de Tortosa.


Aquest cap de setmana el nostre grup de confirmació ha gaudit d’una experiència inoblidable i que recordaran tota la vida. Han anat a l’ Aplec del’esperit que s’ha celebrat a Tortosa. Van poder fer noves amistats i van gaudir de jocs i activitats per a reflexionar però sobretot per a passar-s’ho d’allò més bé! Durant el dissabte,van fer activitats per a conèixer adolescents d’altres llocs de Catalunya i de Mallorca, a la nit per acabar amb un dia rodó van gaudir de DJ i a continuació d’un concert del grup Worship central en el qual tots van gaudir plegats. L’endemà van marxar a Sant Carles de la Ràpita on van fer una gimcana d’allò més entretinguda, posteriorment van renovar el bateig, segur que ho recordaran tota la vida. Per acabar amb la gran experiència, hi va haver arrosada! Gràcies a tots els que han organitzat aquesta gran experiència, però sobretot agrair a la germana Mª Àngeles i a la germana Merche per acompanyar-nos en aquesta experiència i sobretot per confiar en nosaltres i en el que som.


bottom of page