• El Carme Tarragona

POL, EL PROTAGONISTA DE LA SETMANA


Aquesta setmana, el protagonista de la classe de les Erugues és el Pol! El Pol viu amb els seus pares i el seu germà Arnau que fa 1r de primària a la nostra escola. El Pol en els moments del protagonista de la classe ens ha explicat cosetes que li agraden i ha fet d'ajudant de la "senyu" en totes les rutines de la classe: el bon dia, el dia de la setmana, els massatges, etc. Aquest dilluns la seva mare i el seu pare van venir a veure'ns a la classe! Primer, es van presentar i ens van portar un capgròs del lleó fet amb una capsa que ens ha deixat portar a tots! Després, ens van explicar moltes coses sobre el Pol, com que li encanten les festes, que el verd el seu color preferit, i ens van ensenyar el quadern del protagonista que van omplir entre tots, els hi ha quedat molt bonic! També vam poder veure un vídeo que ens havien preparat a la PDI amb diferents fotografies del Pol i la seva família.

Després vam seure tots a la taula i vam fer una vareta màgica enganxant una estrella a un pal amb l'ajuda dels papes del Pol, ens va encantar!

Per acabar vam posar algunes de les cançons que li agraden al Pol, li agrada molt ballar i ens va ensenyar a tots, ho fa molt bé! Al final de tot vam sortir tots a ballar amb el Pol i les nostres varetes i ens ho vam passar d'allò més bé! Moltes gràcies per haver vingut i fins aviat!!!

Ara ja coneixem una mica més al Pol!