top of page
  • Foto del escritorEl Carme Tarragona

POL, EL PROTAGONISTA DE LA SETMANA


Aquesta setmana, el protagonista de la classe de les Erugues és el Pol! El Pol viu amb els seus pares i el seu germà Arnau que fa 1r de primària a la nostra escola. El Pol en els moments del protagonista de la classe ens ha explicat cosetes que li agraden i ha fet d'ajudant de la "senyu" en totes les rutines de la classe: el bon dia, el dia de la setmana, els massatges, etc. Aquest dilluns la seva mare i el seu pare van venir a veure'ns a la classe! Primer, es van presentar i ens van portar un capgròs del lleó fet amb una capsa que ens ha deixat portar a tots! Després, ens van explicar moltes coses sobre el Pol, com que li encanten les festes, que el verd el seu color preferit, i ens van ensenyar el quadern del protagonista que van omplir entre tots, els hi ha quedat molt bonic! També vam poder veure un vídeo que ens havien preparat a la PDI amb diferents fotografies del Pol i la seva família.

Després vam seure tots a la taula i vam fer una vareta màgica enganxant una estrella a un pal amb l'ajuda dels papes del Pol, ens va encantar!

Per acabar vam posar algunes de les cançons que li agraden al Pol, li agrada molt ballar i ens va ensenyar a tots, ho fa molt bé! Al final de tot vam sortir tots a ballar amb el Pol i les nostres varetes i ens ho vam passar d'allò més bé! Moltes gràcies per haver vingut i fins aviat!!!

Ara ja coneixem una mica més al Pol!


bottom of page