top of page
  • Foto del escritorEl Carme Tarragona

CONSELLERS VERDS I LA MISSIÓ APILO


La comissió verda ja té els nous membres de Consellers Verds per aquest any els quals donaran noves idees pel foment de la cura del medi ambient des de l'escola i ajudaran a difondre les propostes a la resta de companys, ells són: la Clàudia, l'Evan, l'Adrià, la Marisa, el David D., la Leyre G., la Leyre A., el David B., l'Unai, l'Alexandra, el Pau i l'Anna.

Moltes gràcies i BENVINGUTS!

Els Consellers Verds junt amb la comissió verda us fem arribar la notícia d'un nou concurs al qual ens hem afegit enguany a participar: LA MISSIÓ APILO.

L'objectiu d'aquesta missió és recollir el màxim nombre de piles en el centre educatiu fins al dia 8 de MAIG.

Us animem a fer arribar a l'escola les piles per llençar que tingueu per tal de dipositar-les al contenidor de la Missió Apilo situat a la recepció de l'escola i col·laborar d'aquesta manera en el reciclatge de piles.

Encara hi som a temps de guanyar!


bottom of page