top of page
  • Foto del escritorEl Carme Tarragona

FÒRUM D'ESCOLES VERDES


Els consellers verds han assistit al Fòrum d'Escoles Verdes, el dia 20 de març adreçat a primària es va realitzar a Cambrils i el dia 26 de març per l'ESO es va dur a terme a l'Auditori de Salou. Com a representants dels Consellers Verds de la nostra escola han assistit al Fòrum d'Escoles Verdes de primària: Leyre Álvarez (3r primària), David Batalla (4t primària), Unai Aldama (5è primària), Alexandra Lopez (6è primària) Com a representants al Fòrum d'Escoles Verdes de l'ESO han assistit: Clàudia Guerrero (1r d'ESO), Evan Dedes (2n d'ESO), Adrià Estelrich (3r d'ESO) i Marisa Zapata (4t d'ESO) Al llarg del matí han realitzat una sèrie d'activitats de caràcter mediambiental amb altres escoles i instituts que participen en el Programa d'Escoles Verdes i han compartit un Mercat d'experiències. Els nostres consellers de primària han exposat les activitats d'Esmorzars Saludables i Aula Neta i els consellers verds de l'ESO hi han exposat el Projecte Rius. Després de dinar hem pres part en el Projecte Plàstic 0, una acció mediambiental conjunta de servei comunitari per a l'estudi de micro plàstics a les platges. Ha sigut una jornada molt enriquidora, tant pels alumnes com pels professors. Ara ens toca fer el feedback i explicar el que hem après als nostres companys i companyes de classe.


bottom of page