• El Carme Tarragona

ÀNGEL, EL PROTAGONISTA DE LA SETMANA


L'Àngel ha sigut el protagonista de la classe de les Erugues.

Ens ha portat a la classe moltes de les coses que més li agraden com les seves joguines preferides, fotografies de quan era petit, un conte, elements del seguici, etc. a més ens ha explicat un munt de coses ensenyant el llibre del protagonista. El dimarts ens van venir a visitar a la classe la seva mama, la seva padrina i la seva tieta Maite. Vam realitzar un taller molt entretingut amb rotllos de paper, i cadascú l'ha transformat en un drac! Ha quedat molt bonic i ha sigut molt divertit! Moltes gràcies per fer-nos passar una estona tan divertida! Ara ja coneixem una mica més a l'Àngel!


Segueix-nos

  • Facebook
  • Twitter
  • YouTube
  • Pinterest
  • Tumblr Social Icon
  • Instagram

 977212752 --- col.legi@elcarmetarragona.cat --- cr. del Mar, 16-18. 43004 Tarragona

Copyright 2021 Col.legi El Carme

elcarmetarragona.cat

© 2017  Col.legi El Carme. Tarragona