top of page
  • Foto del escritorEl Carme Tarragona

FEM MATEMÀTIQUES 2019


Aquest dimecres els alumnes de 1r d'ESO que es van classificar en la 1a fase del "Fem Matemàtiques 2019" han realitzat les jornades de la 2a fase a l'Institut Ramon Berenguer IV de Cambrils, on han participat més d’una trentena de centres escolars de tota la província de Tarragona. S'han enfrontat a un seguit de proves matemàtiques individuals i en equip. El programa també ha contemplat activitats de tipus lúdic, com un espectacle de màgia i matemàtiques (a càrrec de Sergio Belmonte), una gimcana a la Platja de la Riera i altres espais, o la construcció de cúpules de Leonardo da Vinci. Restem a l’espera dels resultats de la prova individual per passar a la 3a fase final de Catalunya, que se celebraran el proper 4 de maig al Port de Tarragona. Tots hem gaudit d’aquesta jornada matemàtica. Moltes felicitats a tots per l'esforç! Ha estat una experiència intensa i molt enriquidora!


bottom of page