• El Carme Tarragona

TRASPÀS DE LA GERMANA MONTSERRAT GRANELL SOLÉ


Us comuniquem que aquest dissabte 6 d’abril va morir la germana Montserrat Granell Solé amb 84 anys i amb 59 any de vida religiosa. Ahir diumenge va tenir lloc la missa exequial a la Capella de la Casa Mare a Barcelona i l’enterrament.

Recordarem el seu pas per la nostra escola i l’empremta que hi ha deixat. La Comunitat Educativa ens unim al condol de la Congregació Carmelites Tereses de Sant Josep, a la seva família i amics. Que l’oració serveixi de consol i esperança per arribar a Jesús, Ell que és la resurrecció i la vida. Que descansi en pau.


Contacte: 977212752 --- col.legi@elcarmetarragona.cat --- cr. del Mar, 16-18. 43004 Tarragona

  • Facebook - círculo blanco
  • Instagram - Círculo Blanco
  • Twitter - círculo blanco

© 2017  Col.legi El Carme. Tarragona