top of page
  • Foto del escritorEl Carme Tarragona

FINAL DEL CONCURS "FEM MATEMÀTIQUES"


Aquest passat dissabte 4 de maig s'ha celebrat la fase final del concurs "Fem Matemàtiques", coincidint amb el seu 25è aniversari. Un total de 70 alumnes d'entre sisè de Primària i segon d'ESO, vinguts de tot Catalunya, s'han citat al Moll de Costa del Port de Tarragona per participar en aquesta tercera i última fase. El nostre alumne Markus Armand Mitroi Sandoval, de 1r d'ESO, es va classificar per participar-hi. Ha estat una jornada intensa. Durant el matí han realitzat una prova individual, i a la tarda han hagut de superar dues proves per equips que serveixen per potenciar el treball en grup i la coordinació entre alumnes. Tot i no haver aconseguit classificar-se entre els tres primers, ha estat un gran premi pel Markus tenir l'oportunitat de viure aquesta experiència, única i difícil d'aconseguir. Enhorabona per haver-hi arribat Markus! T'animem a seguir participant-hi els propers cursos! Fins la propera i visca les matemàtiques!


bottom of page