• El Carme Tarragona

VISITA DE 1r D'ESO A LA DEPURADORA D'AIGÜES DE TARRAGONA


Avui els alumnes de 1r d’ESO han fet una visita a la Depuradora d’Aigües Residuals de Tarragona. Durant la visita, els alumnes han realitzat un recorregut per totes les instal·lacions i els diferents punts de tractament. La visita s’ha acompanyat d'una maqueta per explicar els processos fisicoquímics i biològics que es fan i d’un vídeo final. A més, els alumnes s’han endut material per treballar a la classe de Biologia i Geologia. Ha estat molt interessant, aprendre d’aquesta forma els ha agradat molt. Entre d'altres coses, han après que al WC només hi podem llençar paper i que no podem llençar oli a la pica de la cuina.


Contacte: 977212752 --- col.legi@elcarmetarragona.cat --- cr. del Mar, 16-18. 43004 Tarragona

  • Facebook - círculo blanco
  • Instagram - Círculo Blanco
  • Twitter - círculo blanco

© 2017  Col.legi El Carme. Tarragona