top of page
  • Foto del escritorEl Carme Tarragona

SETMANA PER L'EMERGÈNCIA CLIMÀTICA


SETMANA PER L'EMERGÈNCIA CLIMÀTICA

Aquesta setmana hi ha convocada, a nivell mundial, una *setmana de mobilitzacions per l'emergència climàtica* ♻📛🌱🌳amb motiu de la Cimera pel Clima que tindrà lloc el 23S a Nova York, que culminarà amb una *VAGA DE CONSUM, CONCENTRACIONS a la porta dels llocs de treball i MANIFESTACIONS a diferents llocs del territori, el DIVENDRES 27 de setembre*.

Fridays For Future Tarragona, un moviment estudiantil i de famílies que es concentra cada divendres a la plaça de la Font per a demanar a l'ajuntament que es posin en marxa polítiques efectives contra el canvi climàtic. Aquest moviment té el seu origen en la lluita d'una jove sueca, Greta Thunberg, que es va plantar uns dies davant del Parlament per instar la classe política a promoure mesures concretes contra l'escalfament global.

El dia 27, en acord amb la manifestació internacional, s'ha preparat una manifestació a les 18 h.

Si voleu més informació de les mobilitzacions i activitats previstes per aquesta setmana podeu consultar el web: www.emergenciaclimatica.net

Perquè un altre món 🌍 és possible i l'educació 📚 n'és la clau! 🗝


bottom of page