• El Carme Tarragona

ACTE PER LA MARATÓ DE TV3


Aquest matí tots els alumnes i docents de l'escola hem celebrat un acte per conscienciar-nos sobre la importància de col·laborar en la Marató de TV3, que enguany es dedicarà a les malalties minoritàries. Hem fet una pinya al pati per mostar que la unió fa la força.

D'altra banda, us recordem que, per tercer any consectiu, el proper dissabte 14 a les 10.00 es farà la cursa d'orientació per equips per recollir diners per la Marató. Si us hi voleu apuntar heu d'adreçar un correu a escolaverdaelcarme@gmail.com. Animeu-vos a participar-hi!


Contacte: 977212752 --- col.legi@elcarmetarragona.cat --- cr. del Mar, 16-18. 43004 Tarragona

  • Facebook - círculo blanco
  • Instagram - Círculo Blanco
  • Twitter - círculo blanco

© 2017  Col.legi El Carme. Tarragona