top of page
  • Foto del escritorEl Carme Tarragona

EL CARME DEIXA EMPREMTA AL FEM MATEMÀTIQUES 2022!

Aquest dissabte 7 de maig s'ha celebrat la fase final del Fem Matemàtiques, una autèntica festa de les matemàtiques. Un total de 71 alumnes d'entre 6è de Primària i 2n d'ESO, vinguts de tot Catalunya, s'han citat a les emblemàtiques muntanyes de Montserrat per participar en aquesta tercera i última fase a nivell de Catalunya.

La nostra alumna Bruna Rocamora, de 1r d'ESO, es va classificar com a finalista per participar-hi. Ha estat una jornada intensa. Durant el matí han realitzat una prova ràpida d'equip i una prova individual, i a la tarda han hagut de superar una gimcana de proves matemàtiques per equips que serveixen per potenciar el treball en grup i la coordinació entre alumnes. Tot i no haver aconseguit classificar-se entre els tres primers, ha estat un gran premi per la Bruna tenir l'oportunitat de viure aquesta experiència, única i difícil d'aconseguir.

Enhorabona per haver-hi arribat, Bruna! Ha estat molt emocionant i t'animem a seguir participant-hi els propers cursos! Fins la propera i visca les matemàtiques!


Comments


bottom of page