top of page
  • Foto del escritorEl Carme Tarragona

Taller de transició energètica "L'energia en joc"

La setmana passada els alumnes de 4t d'ESO van realitzar un taller titulat “L’energia en joc” del Programa Efigy Education, organitzat per la fundació Naturgy.


En aquest taller els alumnes van treballar l'eficiència energètica convertint-se en una empresa energètica i invertint en diferents centrals per poder subministrar l’energia de la ciutat de Tarragona, tenint en compte la garantia de subministrament, l’impacte ambiental i l’emissió dels gasos, i per tant, afavorint la transició energètica cap a les energies d'origen renovable.


Va ser un taller molt interessant perquè van aprendre mitjançant el joc aspectes sobre un tema que ha estat en l’auge de la Cimera del clima del 2021 i que és molt important a tenir en compte per assolir el compromís de frenar l’escalfament global.


L’Agenda 2030, aprovada per l’Assemblea General de Nacions Unides, identifica l’energia segura i sostenible com a factor estratègic clau per al desenvolupament global i el compliment dels Objectius de Desenvolupament Sostenible (ODS).


Comentários


bottom of page