TOTS SOM PROTAGONISTES!

February 8, 2018

La setmana passada, vam començar el projecte “tots som protagonistes”. Es tracta d’una proposta que es duu a terme a P3. Cada setmana un nen o nena de la classe serà triat per ser el protagonista i, la setmana passada, la protagonista va ser la Júlia!

 

La Júlia ens va explicar que, quan surt de l’escola, li agrada molt anar amb bicicleta i amb patinet. També li agrada molt jugar amb les seves princeses barbies i amb les seves nines (ens en va portar algunes perquè les poguéssim veure). Un dia, també ens va portar la disfressa de la Frozen, que és la seva preferida!

 

També ens va explicar quines coses li agraden! Ens va dir que li agraden molt els gatets, els gegants i les bèsties del seguici popular!

 

Fa poc, la Júlia i la seva família s’han canviat de casa i ella ens explica que la casa nova li agrada molt perquè està al costat de l’escola!

 

El divendres els pares de la Júlia tenien que venir a l’escola a fer una activitat, però la Júlia no es trobava gaire bé de la panxa i va tenir que marxar a casa. La setmana que ve els seus pares ens vindran a veure! Us esperem amb moltes ganes!!!

Share on Facebook
Share on Twitter
Please reload

Entrades recents

January 23, 2020

January 21, 2020

January 16, 2020

January 15, 2020

January 14, 2020

December 21, 2019

Please reload

Arxiu
Please reload

Segueix-nos
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square

Contacte: 977212752 --- col.legi@elcarmetarragona.cat --- cr. del Mar, 16-18. 43004 Tarragona

Troba'ns a
  • Facebook - círculo blanco
  • Instagram - Círculo Blanco
  • Twitter - círculo blanco

© 2017  Col.legi El Carme. Tarragona