JUNTS FEM ESCOLA

February 24, 2018

Divendres als alumnes de 4tA ens va visitar el papa de l'Ariadna Sánchez, el Robert. Ens va llegir una poesia, "La vaca cega" de Joan Maragall. Una poesia en català antic que els va cridar molt l'atenció pel vocabulari que s'utilitzava. Van treballar aquest vocabulari i reflexionar sobre les conseqüències de fer alguns actes, la importància d'ajudar als altres que tenen dificultats i que hem de superar-nos cada dia i estimar-nos a nosaltres mateixos com som, com li va passar a la vaca cega.

Vam fer moltes preguntes al Robert, per exemple del perquè una poesia com a lectura a la qual va contestar que de petit a l'escola va treballar aquesta poesia i des de llavors li agraden molt. Que fins que no coneixes una cosa no saps si t'agrada.

Gràcies Robert!!!

 

 

 

 

Share on Facebook
Share on Twitter
Please reload

Entrades recents

January 21, 2020

January 16, 2020

January 15, 2020

January 14, 2020

December 21, 2019

December 21, 2019

Please reload

Arxiu
Please reload

Segueix-nos
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square

Contacte: 977212752 --- col.legi@elcarmetarragona.cat --- cr. del Mar, 16-18. 43004 Tarragona

Troba'ns a
  • Facebook - círculo blanco
  • Instagram - Círculo Blanco
  • Twitter - círculo blanco

© 2017  Col.legi El Carme. Tarragona