JUNTS FEM ESCOLA

March 12, 2018

El divendres als alumnes de 4tB ens va visitar el Joan, el pare de la Cristina. Ens va llegir un fragment de "Los viajes de Gulliver" i a partir d'aquí vam emprendre un petit viatge a través de mapes. Ens va ensenyar una carta de navegació i una brúixola de vaixell per saber com s'orientaven els mariners abans de tenir navegadors electrònics. A més a més de mapes molt antics on vam poder observar com han canviat les distribucions territorials. Vam fer un recorregut, passant per mapes mundis, coneixent Europa, descobrint racons de la península Ibèrica fins a arribar al territori català. Aprofitant que aquest curs hem treballat les comarques catalanes, vam construir un trencaclosques gegant amb totes elles. Va ser una tarda d'aventures fantàstica! Moltes gràcies per descobrir-nos tantes coses Joan!

 

 

 

 

Share on Facebook
Share on Twitter
Please reload

Entrades recents

November 11, 2019

October 31, 2019

October 31, 2019

October 29, 2019

Please reload

Arxiu
Please reload

Segueix-nos
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square

Contacte: 977212752 --- col.legi@elcarmetarragona.cat --- cr. del Mar, 16-18. 43004 Tarragona

Troba'ns a
  • Facebook - círculo blanco
  • Instagram - Círculo Blanco
  • Twitter - círculo blanco

© 2017  Col.legi El Carme. Tarragona