TOTS SOM PROTAGONISTES!!!

April 16, 2018

 

L’Ariadna ha estat la protagonista de la classe dels Ratolins i ha volgut portar a l’aula cosetes importants per ella.

 

El primer dia ens va portar: la Lala, una nina que li va portar el Pare Noel, que si li treus el xumet plora; una fada amb unes ales molt boniques que li van comprar al Port Aventura; i un peluix de la Peppa Pig.

 

Un altre dia, ens va ensenyar un recull de fotografies de les persones més importants de la seva vida i un sonall de quan ella era un nadó.

 

Amb tot el que ens ha explicat l’Ariadna hem descobert que el seu color preferit és el rosa i que li agrada molt jugar a metges, pintar i saltar .

 

Que si ha de triar un menú per menjar seria:  sopa amb pilotetes, arròs i de postre maduixes.

 

Que li encanta pujar en poni i fer pastissos i que els seus dibuixos preferits són la Peppa Pig, i per això té tots els peluixos per poder jugar-hi.

 

Que és una fan de les festes de Santa Tecla i no dubta en sortir de casa per anar a tots els actes de la festa major, sobretot quan surt el bestiari, ja que l’element que més li agrada del seguici és la Cucafera.

 

Que li agrada molt disfressar-se, i  per això  quan arriba el carnaval els seus pares i ella , tenen sempre alguna idea per vestir-se i sortir a ballar.

 

I també hem descobert que l’Ariadna és tota una aventurera. Amb tant sols 3 anys, ja ha viatjat en avió i ha visitat llocs tant bonics com Tenerife, Andorra i Mallorca.

 

 

 

Els pares de l’Ariadna també van venir a l’escola i van preparar dues activitat molt divertides.

 

Primer el pare de l’Ariadna ens va explicar que treballava en una fàbrica fent electricitat i ens va portar un circuit de llum fet per ell.

Ens va explicar lo important que és l’electricitat i que gràcies a l’electricitat, podien veure-hi per la nit, endollar els aparells de casa i fer moltes més coses.

 

Després els pares de l’Ariadna, van preparar amb una ouera uns cucs molt divertits!!!. Els nens i les nenes els van  pintar amb els colors que més els va agradar i un cop secs, li vam posar unes antenetes i uns ulls i cada nen/a el va poder prendre  cap a casa.

 

Van quedar bonics i molt colorits!!

 

 

Quantes coses hem conegut de l’Ariadna!!

 

Moltes gràcies Família per fer-nos passar una tarda tant divertida!!!

 

Share on Facebook
Share on Twitter
Please reload

Entrades recents

January 23, 2020

January 21, 2020

January 16, 2020

January 15, 2020

January 14, 2020

Please reload

Arxiu
Please reload

Segueix-nos
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square

Contacte: 977212752 --- col.legi@elcarmetarragona.cat --- cr. del Mar, 16-18. 43004 Tarragona

Troba'ns a
  • Facebook - círculo blanco
  • Instagram - Círculo Blanco
  • Twitter - círculo blanco

© 2017  Col.legi El Carme. Tarragona