TOTS SOM PROTAGONISTES!

June 13, 2018

 

La setmana passada, el protagonista de la classe de les Erugues va ser l’Eidan.

 

En va ensenyar una foto del dia de la comunió de l’Edgar (el seu germà gran). I ens va presentar al seu pare, a la seva mare i al seu germà (que també va a la nostra l’escola). L’Eidan té dos gossos el Max i la Kira. Tots junts viuen molt a prop de l’escola i a l’estiu van a passar uns dies al Catllar, on tenen una casa.

 

A l’Eidan li agrada molt jugar a cotxes, el Rayo McQuenn i el Mate són els seus preferits! Durant la setmana els va portar a l’escola i ens els va ensenyar.

 

També li agrada molt anar amb patinet, amb moto i amb cotxe (de piles) quan està a la casa del Catllar. Allà s’ho passa d’allò més bé perquè li encanta nedar i jugar amb l’aigua amb els seus pares i el seu tete!

 

Per les tardes, la seva mare li deixa veure una estoneta la tablet i el que més li agrada és veure la Peppa Pig i cantar la cançó de “Five little monkeys”. També li agrada molt escriure a la pissarra!

 

Un dia, l’Eidan ens va portar una tortuga de quan era petit i, un altre dia, ens va portar un conte dels animals de la granja amb so! Ens va agradar molt perquè fa poquet vam anar a la granja i ens va servir per recordar tot allò que havíem après.

 

El divendres per la tarda, la mare de l’Eidan va venir a explicar-nos el conte de les set cabretes i el llop! Després, ens va regalar un llibre per pintar a cadascú. El de les nenes era de la Minnie i el dels nens de Cars! Com que ens va agradar molt, vam decidir pintar una pàgina.

 

Tot seguit, ens va visitar l’Edgar (el germà de l’Eidan). Tots tres, ens van ensenyar fotografies de la seva família i ens van explicar més coses sobre l’Eidan! També ens van ensenyar tot un munt de fotos on hi apareixia la Pam! Quin cap de setmana més divertit que ha passat!

 

Per acabar, l’Edgar i la mare de l’Eidan ens van explicar el conte dels tres porquets amb titelles. Què divertit!

 

Moltes gràcies per haver vingut i fins aviat!!!

Share on Facebook
Share on Twitter
Please reload

Entrades recents

January 23, 2020

January 21, 2020

January 16, 2020

January 15, 2020

January 14, 2020

December 21, 2019

Please reload

Arxiu
Please reload

Segueix-nos
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square

Contacte: 977212752 --- col.legi@elcarmetarragona.cat --- cr. del Mar, 16-18. 43004 Tarragona

Troba'ns a
  • Facebook - círculo blanco
  • Instagram - Círculo Blanco
  • Twitter - círculo blanco

© 2017  Col.legi El Carme. Tarragona