EL CARME AMB LA MARATÓ DE TV3

December 17, 2018

Aquest passat diumenge 16 de desembre es va celebrar la Marató de TV3, enguany sobre el càncer, i el Col·legi El Carme ha volgut tornar col·laborar-hi organitzant una cursa d'orientació amb codis QR. Hi van participar unes 70 persones en total, i es van recollir 447,5 €. També es va fer un mural, que estarà exposat durant aquesta setmana al porxo de l'escola. Les famílies s'ho van passar molt bé, alhora que van participar en una tasca solidària. Va ser tot un èxit. Informem que aquelles persones que volen col·laborar amb la Marató de TV3 i encara no ho han pogut fer disposen de la Caixa per la Marató a porteria fins aquest dimecres 19 de desembre. Moltes gràcies per la col·laboració i implicació de l'escola. La investigació dona vida!

 

 

 

Share on Facebook
Share on Twitter
Please reload

Entrades recents

December 12, 2019

December 9, 2019

December 4, 2019

November 27, 2019

Please reload

Arxiu
Please reload

Segueix-nos
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square

Contacte: 977212752 --- col.legi@elcarmetarragona.cat --- cr. del Mar, 16-18. 43004 Tarragona

Troba'ns a
  • Facebook - círculo blanco
  • Instagram - Círculo Blanco
  • Twitter - círculo blanco

© 2017  Col.legi El Carme. Tarragona