FINAL DEL CONCURS "FEM MATEMÀTIQUES"

May 6, 2019

Aquest passat dissabte 4 de maig s'ha celebrat la fase final del concurs "Fem Matemàtiques", coincidint amb el seu 25è aniversari. Un total de 70 alumnes d'entre sisè de Primària i segon d'ESO, vinguts de tot Catalunya, s'han citat al Moll de Costa del Port de Tarragona per participar en aquesta tercera i última fase. El nostre alumne Markus Armand Mitroi Sandoval, de 1r d'ESO, es va classificar per participar-hi. Ha estat una jornada intensa. Durant el matí han realitzat una prova individual, i a la tarda han hagut de superar dues proves per equips que serveixen per potenciar el treball en grup i la coordinació entre alumnes. Tot i no haver aconseguit classificar-se entre els tres primers, ha estat un gran premi pel Markus tenir l'oportunitat de viure aquesta experiència, única i difícil d'aconseguir. Enhorabona per haver-hi arribat Markus! T'animem a seguir participant-hi els propers cursos! Fins la propera i visca les matemàtiques!

 

 

 

Share on Facebook
Share on Twitter
Please reload

Entrades recents

December 4, 2019

November 27, 2019

November 25, 2019

November 20, 2019

Please reload

Arxiu
Please reload

Segueix-nos
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square

Contacte: 977212752 --- col.legi@elcarmetarragona.cat --- cr. del Mar, 16-18. 43004 Tarragona

Troba'ns a
  • Facebook - círculo blanco
  • Instagram - Círculo Blanco
  • Twitter - círculo blanco

© 2017  Col.legi El Carme. Tarragona