PLANTEM-NOS PEL PLANETA!

September 27, 2019

PLANTEM-NOS PEL PLANETA!

 

Com haureu pogut veure a les notícies i xarxes socials, ens trobem en la “Setmana de mobilitzacions per l'Emergència Climàtica” (del 20 al 27 de setembre), convocada a nivell mundial amb motiu de la Cimera pel Clima que té lloc aquests dies a Nova York, i que culminarà amb una *VAGA INTERNACIONAL PEL CLIMA, CONCENTRACIONS a la porta dels llocs de treball i MANIFESTACIONS a diferents llocs del territori, aquest DIVENDRES 27 de setembre*. A Tarragona es convoca una manifestació a les 18h a la Pl. de la Font.

 

Aquests dies el col·legi El Carme també hem participat i ens hem mobilitzat per l'Emergència Climàtica, tancant la setmana amb un acte final conjunt al pati.

Hem creat l'escultura " ENS PLANTEM PEL PLANETA!", els consellers verds han llegit alguns del missatges que reivindiquem com a Escola Verda per afrontar la crisi climàtica.

Finalment, hem llegit el Manisfest per la mobilització mundial del clima.

 

El col·legi El Carme, com a Escola Verda, ens comprometem a fer accions que ajudin a salvaguardar el nostre futur, posat ara mateix en qüestió. Ja n’hi ha prou de mesures a curt termini i d’enganys oportunistes. Exigim el dret a la vida: som la natura defensant-se a si mateixa...

 

Protect, Restore and Fund!

 

 

 

 

Share on Facebook
Share on Twitter
Please reload

Entrades recents

January 21, 2020

January 16, 2020

January 15, 2020

January 14, 2020

December 21, 2019

December 21, 2019

Please reload

Arxiu
Please reload

Segueix-nos
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square

Contacte: 977212752 --- col.legi@elcarmetarragona.cat --- cr. del Mar, 16-18. 43004 Tarragona

Troba'ns a
  • Facebook - círculo blanco
  • Instagram - Círculo Blanco
  • Twitter - círculo blanco

© 2017  Col.legi El Carme. Tarragona