MINORIES QUE FAN UNA MAJORIA!

December 16, 2019

Aquest passat dissabte 14 de desembre es va celebrar la Marató de TV3, enguany sobre les malalties minoritàries, i el Col·legi El Carme ha volgut tornar col·laborar-hi organitzant una cursa d'orientació amb codis QR. Hi van participar unes 50 persones en total, i es van recollir 370 €. Les famílies s'ho van passar molt bé, alhora que van participar en una tasca solidària. 

 

 

Els alumnes d'infantil van fer un mural pintant amb les mans i els alumnes de primària i la ESO van investigar sobre diferents tipus de malalties minoritàries i van elaborar uns cartells on hi ha el nom de la malaltia i les seves característiques. Ho podeu trobar al porxo de l'escola, hi estarà exposat durant tota la setmana. 
 

Informem que aquelles persones que volen col·laborar amb la Marató de TV3 i encara no ho han pogut fer disposen de la Caixa per la Marató a porteria fins aquest dimecres 18 de desembre. Moltes gràcies per la col·laboració i implicació de l'escola. La investigació dona vida!

 

 

Share on Facebook
Share on Twitter
Please reload

Entrades recents

January 23, 2020

January 21, 2020

January 16, 2020

January 15, 2020

January 14, 2020

Please reload

Arxiu
Please reload

Segueix-nos
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square

Contacte: 977212752 --- col.legi@elcarmetarragona.cat --- cr. del Mar, 16-18. 43004 Tarragona

Troba'ns a
  • Facebook - círculo blanco
  • Instagram - Círculo Blanco
  • Twitter - círculo blanco

© 2017  Col.legi El Carme. Tarragona