• El Carme Tarragona

L'ARBRE DELS DESITJOS


Aquest passat dissabte la Turquesa de 3r i l'Ana de 4t de primària, van assistir a l'Ajuntament per rebre un premi. Després de l'elaboració d'unes postals nadalenques, elles van ser les guanyadores de cicle mitjà que representarien a l'escola. Cada nen o nena de les diferents escoles, escrivia o dibuixava una postal que dissabte van penjar a l'Arbre dels Desitjos. Amb aquest arbre i aquests desitjos, situats al Palau Municipal, elles han posat el seu granet d'arena per felicitar el Nadal. Enhorabona a les dues. Esperem que gaudíssiu de l'experiència!


Contacte: 977212752 --- col.legi@elcarmetarragona.cat --- cr. del Mar, 16-18. 43004 Tarragona

  • Facebook - círculo blanco
  • Instagram - Círculo Blanco
  • Twitter - círculo blanco

© 2017  Col.legi El Carme. Tarragona