• El Carme Tarragona

CELEBREM EL DENIP


Avui és el Dia Escolar de la No-violència i la Pau, i per aquest motiu ahir a la tarda ho vam celebrar amb un acte al pati. Es commemora a escoles de tot el món i serveix per promoure els valors de la concòrdia, la tolerància i la solidaritat. La data del 30 de gener homenatja la mort del pacifista Mahatma Gandhi.

Tots els alumnes i docents del nostre centre vam formar un colom, símbol de la pau. Es va fer un acte simbòlic per promoure els valors positius (respecte, tolerància...) i per conscienciar de la necessitat d'eliminar tot allò negatiu (odi, racisme...). També es van llegir unes paraules i es van cantar unes cançons a favor de pau.

En el vídeo podeu veure com vam formar el colom.


Contacte: 977212752 --- col.legi@elcarmetarragona.cat --- cr. del Mar, 16-18. 43004 Tarragona

  • Facebook - círculo blanco
  • Instagram - Círculo Blanco
  • Twitter - círculo blanco

© 2017  Col.legi El Carme. Tarragona