top of page
  • Foto del escritorEl Carme Tarragona

TOTS SOM PROTAGONISTES!!!!


L’Alba ha estat la protagonista de la classe dels ratolins i ha volgut ensenyar als companys cosetes molts importants per a ella.

Ens ha portat un àlbum on hi ha un recull de fotografies molt divertides. En aquest trobem des de la seva primera fotografia dins la panxa de la mama (una ecografia) fins la festa del seu aniversari.

També ens va ensenyar el seu primer xumet, els peluixos de quan era un bebé, un motlle amb la seva maneta estampada, el seu primer vestidet i les seves samarretes preferides.

Un altre dia ens va portar tres contes i ens els va explicar….ens va agradar molt!

Amb totes aquestes coses, vam descobrir que el seu color preferit és el lila i li encanta menjar canalons. Que li agradava molt jugar amb el seu germà gran i les seves cosinetes,viatjar amb el seus pares i que sempre està disposada a fer una festa per estar amb tota la seva família.

Divendres passat la mare de l’Alba va venir a l’escola. Ens va explicar que treballa en un hospital i va portar objectes que utilitza el metge, per a què els nens/es poguessin manipular-los.

Es va posar la bata blanca i ens va auscultar el cor, prendre la temperatura, ens va curar les ferides amb cristalmina, ens va posar tiretes, ens va mirar la gola i les orelles i... fins i tot ens va posar una vena al canell.

Desprès ens va presentar al seu amic el guant, i ens va explicar que és la seva eina de treball i que sempre se l’ha de posar per treballar.

Finalment ens va proposar una activitat molt divertida, convertir el senyor guant en una titella. Cada nen va fer el seu i se’l va emportar cap a casa.

Quantes coses vam aprendre de l’Alba i la seva mare.

Moltes gràcies!!!


bottom of page