top of page
  • Foto del escritorEl Carme Tarragona

TOTS SOM PROTAGONISTES!


La setmana passada el protagonista de la classe de les erugues va ser el Martí.

Durant la setmana ens va portar un conte d’un lleó que li agrada molt i una pilota de futbol. Ens va explicar que el que més li agrada és jugar a futbol amb els seus cosins: el Carlos i el Bruno; i que, per jugar a futbol, es posa unes sabates que tenen uns tacos! Com les dels futbolistes que surten per la televisió!

També ens va explicar que li agrada molt jugar a construccions i anar amb patinet! A vegades, la seva mare el ve a buscar amb el patinet a l’escola i va amb el patinet fins al parc.

El Martí ens va dir quines són les coses que més li agraden. La que més li agrada de totes és la xocolata! També li agrada molt jugar amb els seus cosins i ajudar als seus pares a casa! L’altre dia els va ajudar a fer el sopar i van fer una pizza!

Com la Júlia, el Martí també s’ha canviat de casa fa poc i ens va explicar com és la seva casa nova. Ara viu al costat de les seves tietes i les pot saludar pel balcó!

El dimecres va venir a seva mare a l’escola i ens va ensenyar un power point que havia preparat amb fotografies del Martí quan era petit! Moltes gràcies i fins aviat!!!


bottom of page