• El Carme Tarragona

JUNTS FEM ESCOLA


Divendres a la tarda, els alumnes de 4t B van tenir la visita de l'Elena; la mare de l'Aina. Ens va explicar un conte sobre la por. Després d'escolar la història vam veure que tots estem plens de pors i què fem per sobrepassar-les. Llavors va proposar-nos el "pla anti-por": escriure amb un paper quina por volem superar, i deixar-la a la capsa dels temors. A final de curs l'obrirem per comprovar si ho hem aconseguit! Per acabar ens va regalar una polsera on vam escriure allò que ens ajuda a ser valents perquè ens doni força en algun moment poruc. Moltes gràcies Elena per aquesta estona tan atrevida!


Segueix-nos

  • Facebook
  • Twitter
  • YouTube
  • Pinterest
  • Tumblr Social Icon
  • Instagram

 977212752 --- col.legi@elcarmetarragona.cat --- cr. del Mar, 16-18. 43004 Tarragona

Copyright 2021 Col.legi El Carme

elcarmetarragona.cat

© 2017  Col.legi El Carme. Tarragona