top of page
  • Foto del escritorEl Carme Tarragona

TOTS SOM PROTAGONISTES


La setmana passada el Dariel va ser el protagonista de la classe dels ratolins.

El primer dia ens va ensenyar un mural amb un recull de fotografies, on podíem veure imatges des del seu naixement fins ara; els seus peluixos preferits, que l’acompanyen cada nit per anar a dormir; uns objectes de quan era un nadó: el seu primer xumet, un gorro, un pitet, dos bodys molt divertits, les seves primeres sabates, un joc i unes fotografies de la seva família.

Un altre dia ens va portar els seus contes preferits. Els vam explicar entre tots i ens va agradar molt.

L’última cosa que ens va ensenyar, va ser una joguina molt divertida amb la que practica el traç de les lletres. A tots els companys els va cridar molt l’atenció i van poder jugar-hi una mica.

Amb totes aquestes coses hem descobert que en Dariel és tot un aventurer. Amb 3 anys ja ha viatjat amb tren i amb avió. Ha visitat llocs tan bonics com Prades, Galícia i Empúria Brava i que s’ho va passar super bé el dia que va anar amb els seus pares al zoo de Barcelona.

També sabem que el color que més li agrada és el verd; que els seus jocs preferits són jugar amb els números, pintar amb aquarel·les i ceres, escriure lletres i mirar contes; que el seu menjar preferit és la pasta i els gelats i que li agrada molt anar a jugar amb els seus pares amb la sorra de la platja.

Aquest divendres passat, els pares del Dariel van venir a l’escola a explicar un conte amb titelles, el conte del Peix Irissat. Els nens van estar molt atents als personatges que anaven sorgint del fons del mar i fins i tot desprès vam fer una activitat.

Van donar a cada nen/a un full amb un peix en blanc. Desprès vam repartir gomets de colors i ells, els van anar posant a dins de cada escata fins a convertir-lo, en el seu peix Irissat. La veritat, és que els va quedar molt bonics.

Quantes coses vam aprendre del Dariel!!! Moltes gràcies família!!


bottom of page