top of page
  • Foto del escritorEl Carme Tarragona

JUNTS FEM ESCOLA


Divendres als alumnes de 4tA ens va visitar el papa de l'Ariadna Sánchez, el Robert. Ens va llegir una poesia, "La vaca cega" de Joan Maragall. Una poesia en català antic que els va cridar molt l'atenció pel vocabulari que s'utilitzava. Van treballar aquest vocabulari i reflexionar sobre les conseqüències de fer alguns actes, la importància d'ajudar als altres que tenen dificultats i que hem de superar-nos cada dia i estimar-nos a nosaltres mateixos com som, com li va passar a la vaca cega. Vam fer moltes preguntes al Robert, per exemple del perquè una poesia com a lectura a la qual va contestar que de petit a l'escola va treballar aquesta poesia i des de llavors li agraden molt. Que fins que no coneixes una cosa no saps si t'agrada. Gràcies Robert!!!


bottom of page