top of page
  • Foto del escritorEl Carme Tarragona

TOTS SOM PROTAGONISTES!!!


El protagonista de fa dues setmanes, a la classe dels ratolins, va ser en Xabi.

Xabi ens ha portat un recull d’objectes importants per a ell i ho ha volgut ensenyar als seus companys: uns ninos de la patrulla canina, uns altres spiderman, unes ulleres de sol, unes pistoles de joguina,dos mocadors per disfressar-se de pirata, un conte de paraules e imatges i un joc de l’abecedari.

També un altre dia ens va ensenyar unes fotografies de tota la seva família i del seu estimat gos que es diu Coco.

Ens ha explicat també que el seu pare de dilluns a divendres treballa fora de Tarragona, a Saragossa i que el cap de setmana aprofiten per estar tots junts i fer activitats. Entre setmana ell està amb la seva mare i el seu germà i que a vegades va a casa de la Nona.

Amb tot el que En Xabi ens ha portat i ens ha explicat, hem descobert que li agrada molt veure dibuixos del Bob esponja, però que els que més li agraden són els de la Patrulla Canina i el Spiderman,. És per això que te moltes coses dels seus personatges preferits, fins i tot aquest any s’ha disfressat del Spiderman i ens ha portat la disfressa per a que els seus companys la veiessin.

També hem descobert que el seu color preferit és el blau ; que li encanta menjar arròs amb tomaca i que la fruita que més li agrada és la poma; que per les tardes, desprès de l’escola li agrada molt anar a jugar al parc, que li agrada molt pintar i anar amb el seu patinet; que li encanta disfressar-se; i també jugar amb el seu germà gran, encara que de vegades es barallen una mica quan volen jugar amb la tablet, però que tot i amb això se l’estima en bogeria.

Aquest divendres passat, la mare d’en Xabi va venir a l’escola per explicar-nos un conte. El conte de “Els tres porquets”.

I ens va preparar, per cada nen, una màscara d’un porquet. Així mentre ella l’anava explicat, els nens i les nenes també el van poder escenificar .

Desprès vam jugar a dos jocs: un mèmori on cada nen/a tenia un cartronet amb una imatge i l’havien de buscar a dins del tauló; i també vam jugar amb el joc de l’abecedari que en Xabi havia portat a l’escola.

Què bé ens ho vam passar!!!

Quantes coses vam aprendre d’en Xabi i la seva mare.

Moltes gràcies!!!


bottom of page