top of page
  • Foto del escritorEl Carme Tarragona

TOTS SOM PROTAGONISTES!!


TOTS SOM PROTAGONISTES!

Fa dues setmanes, el protagonista de la classe de les erugues va ser l’Eric.

El primer dia, ens va ensenyar una foto de la seva família on hi surt la seva mare, el seu pare, la seva germana gran i el Neok (el seu gos).

Ens va explicar que el que més li agrada és jugar a futbol i al playmobil. Durant la setmana, ens va portar una pilota per poder jugar a futbol i un cotxe de policia de playmobil. Ens va dir que són les joguines que més li agraden i ens va ensenyar que el cotxe sona i fa llums al prémer un botó.

També ens va portar una disfressa de Iron man amb una màscara. L’Eric se la va posar i va ser un súper heroi durant tot el dia!

Li agrada molt jugar amb la seva germana Laia, que és més gran i també va a la nostra escola! El que més els agrada és jugar a plastilina i pintar amb aquarel·les.

A l’Eric li agrada molt anar a Port Aventura i la festa de Santa Tecla! Ens va explicar que coneix tots els components del seguici i que mai es perd ni un sol dia de festa. A l’estiu, li agrada molt anar de càmping amb la seva família on s’ho passa genial!

El divendres per la tarda, van venir els seus pares a l’escola i ens van ensenyar unes fotos de l’Eric i la seva família. Hem vist fotos des de que era un nadó fins a avui en dia. Per acabar, ens han explicat un conte de Sant Jordi que ens ha agradat molt! Moltes gràcies i fins aviat!!!


bottom of page