top of page
  • Foto del escritorEl Carme Tarragona

TOTS SOM PROTAGONISTES!


La setmana passada, el protagonista de la classe de les Erugues va ser el Manel. Ens va explicar que viu a Tarragona amb els seus pares i, des del mes de Gener, té una germaneta que es diu Raquel!

Al Manel li agrada molt anar amb bicicleta, xutar la pilota i venir a l’escola amb patinet! Un dia ens va portar una pilota a l’escola i vam sortir a jugar al pati!

Un altre dia ens va portar el Buzz Lightyear, un dels personatges de la pel·lícula “Toy Story”. Ens va explicar que és una de les seves pel·lícules preferides!!! També ens va dir que li agraden molt els animals de tot tipus i que el seu color preferit és el vermell.

Els caps de setmana li agrada molt anar a la bolera i a l’estiu li agrada molt anar a la platja, anar d’hotel i fer molts amics! També li agrada molt anar a Jaén a veure a la seva família!!!

El dimarts passat van venir a veure’ns els seus pares i la Raquel! Aprofitant que som la classe de les Erugues, ens van portar unes oueres i les vam convertir en Erugues Goludes! Quins artistes!!! Ens ho vam passar d’allò més bé!!! Moltes gràcies i fins aviat!!!


bottom of page