top of page
  • Foto del escritorEl Carme Tarragona

TOTS SOM PROTAGONISTES!!


L’Álvaro ha estat el protagonista de la classe dels ratolins i ha volgut ensenyar als companys cosetes molts importants per a ell com unes fotos on podem veure tots els membres de la seva família.

El primer dia ens va portar: una maleta de la patrulla canina on hi portava un joc de plastilina, amb el que vam fer espaguetis de molts colors i un dinosaure de goma . A l'Álvaro li agraden molt, i diu que passa moltes hores jugant amb ells.

Un altre dia ens va portar dos contes: un conte amb so que simula un cotxe i que, fins i tot, portava un volant per fer-lo rodar; i l'altre conte era per aprendre els números.

També ens va portar tota l' equipació per jugar a futbol i anar en bicicleta.

L'última cosa que ens va ensenyar va ser una maleta del Marshall i quina sorpresa van tenir tots, quan l’Álvaro va anar treien de dins, tots els personatges de la patrulla canina amb el seu vehicle corresponent.

A tots els nens els va encantar i van demanar jugar amb ells.

Amb tot el que l’Álvaro ens ha portat i ens ha explicat, hem descobert que el seu color preferit és el verd i que és una gran aficionat a la xocolata.

Que els seus jocs preferits són: anar en bicicleta i en patinet i jugar a: futbol, a plastilina i amb els cotxes de la patrulla canina.

Que li agrada molt regar les plantes; donar de menjar als animals dels seu avi; anar a la fira per saltar als matalassos, i conduir un cotxe petit que va amb bateria.

Que després de l’escola li agrada anar al parc a jugar amb els seus companys de classe i que les tornades a casa amb el Xavi i el Dariel són molt divertides, sobre tot quan arriben a la rampa!!

I, finalment, hem descobert que sols amb tres anys, l´Álvaro ja és tot un aventurer. Ha viatjat a molts llocs com: Girona, Barcelona, Pamplona, Logroño, San Sebastián, Cuenca, Càceres... Si que és tot un aventurer!!!

Divendres passat els pares de l´Álvaro van venir a l'escola. Ens van preparar unes gorres de goma-eva i els nens/es van decorar-les amb les lletres del seu nom i d'altres detallets.

La veritat és que van quedar molt boniques i divertides.

Què bé ens ho vam passar!

MOLTES GRÀCIES FAMÍLIA PER VENIR A COMPARTIR AQUESTA EXPERIÈNCIA AMB NOSALTRES!!


bottom of page