top of page
  • Foto del escritorEl Carme Tarragona

JUNTS FEM ESCOLA


El divendres als alumnes de 4tB ens va visitar el Joan, el pare de la Cristina. Ens va llegir un fragment de "Los viajes de Gulliver" i a partir d'aquí vam emprendre un petit viatge a través de mapes. Ens va ensenyar una carta de navegació i una brúixola de vaixell per saber com s'orientaven els mariners abans de tenir navegadors electrònics. A més a més de mapes molt antics on vam poder observar com han canviat les distribucions territorials. Vam fer un recorregut, passant per mapes mundis, coneixent Europa, descobrint racons de la península Ibèrica fins a arribar al territori català. Aprofitant que aquest curs hem treballat les comarques catalanes, vam construir un trencaclosques gegant amb totes elles. Va ser una tarda d'aventures fantàstica! Moltes gràcies per descobrir-nos tantes coses Joan!


bottom of page