top of page
  • Foto del escritorEl Carme Tarragona

TOTS SOM PROTAGONISTES!


La setmana passada, la protagonista de la classe de les Erugues va ser la Sofia!

La Sofia ens va explicar que viu a Tarragona amb la seva mare, el seu pare i el seu germà petit.

Els seus colors preferits són el lila i el verd i li encanta la purpurina!

Li agrada molt anar a la platja i a la fira, per saltar als matalassos. També li agrada molt anar al bar a menjar patates! Un altre dels seus plats preferits és la pasta. Sobretot, els espaguetis amb tomàquet.

Fa poquet, la Sofia i la seva família s’han canviat de pis i ara viuen molt a prop de l’escola i de casa la seva àvia. Li encanta passar estones amb ella perquè la mima molt i també li agrada molt venir a l’escola amb els seus companys/es!

Durant la setmana passada, la Sofia va venir a l’escola amb les ungles pintades i, cada dia, ens va portar una disfressa diferent! Els caps de setmana és molt presumida i sempre surt amb els llavis pintats!

També ens va explicar que de gran vol ser cuinera i ballarina!

El passat dilluns, els seus pares van venir a l’escola a fer una activitat! Primer, ens van repartir unes etiquetes perquè hi escrivíssim el nostre nom. Després, ens van donar un got on vam enganxar l’etiqueta. Quan ja teníem el nostre nom enganxat al got, ens van repartir gomets de diferents formes i colors perquè el decoréssim. A continuació, ens van donar coto fluix i llenties perquè les col·loquéssim dins el got. I, per acabar, les vam regar.

Els pares de la Sofia ens han explicat que les hem de cuidar molt i regar sovint perquè creixi una planteta! Les cuidarem molt bé a veure què passa!

Moltes gràcies i fins aviat!!!!


bottom of page