top of page
  • Foto del escritorEl Carme Tarragona

TOTS SOM PROTAGONISTES!


Abans de Setmana Santa, la protagonista de la classe de les Erugues va ser l’Ainhoa.

Ens va ensenyar una fotografia de la seva família i ens va explicar que viu amb la seva pare, el seu pare i la seva germaneta Martina. Sempre han viscut a Tarragona però, fa poc, es van mudar i ara viuen molt a prop de l’escola.

El que més li agrada és pintar i fer manualitats amb la seva mare. A principis de setmana ens va portar un mural molt bonic que havia fet amb l’ajuda dels seus pares! Al mural hi havia moltes fotografies on es podia veure l’Ainhoa, des de que era petita fins ara.

En una de les fotografies l’Ainhoa portava una mallot de ballet. I ens va explicar que va a classes de ballet i li encanta!

Durant la setmana, ens va portar una bossa plena de coses que per ella eren molt importants: una joguina de quan era petita, les seves sabates de ballet, una disfressa... moltes gràcies per compartir tot això amb nosaltres!

A l’Ainhoa li agraden molt tots els colors! Però si n’ha d’escollir algun, prefereix el rosa i el taronja!

També ens va explicar que, quan va fer un any, l’Ainhoa va viatjar a Colombia i va conèixer a tota la seva família!

El divendres per la tarda van venir els seus pares a l’escola i vam estar mirant un munt de fotos de l'Ainhora i la seva familia. Després vam fer una papallona amb iman per posar a la nevera! Ens ho vam passar d’allò més bé! Moltes gràcies i fins aviat!!!


bottom of page