top of page
  • Foto del escritorEl Carme Tarragona

TOTS SOM PROTAGONISTES!


La setmana passada, la protagonista de les Erugues va ser l'Emma Martínez!

Ens va ensenyar una fotografia de la seva família i ens va explicar que té dos germanes més. Una més gran i una més petita. Abans vivien en un altre pis, però quan ella va néixer es van mudar a un pis més gran.

A l’Emma li agrada molt jugar a Barbies! I durant la setmana ens va portar les que més li agraden i ens les va ensenyar.

El seu color preferit és el lila i el que més li agrada és anar al parc i a la platja. Ens va explicar que ara encara no pot anar a la platja perquè encara no fa calor... però que està molt contenta perquè és primavera i li encanten les papallones!

Per menjar, el que més li agrada és la sopa, els gelats... i les llaminadures!

També li agrada molt inventar contes i interpretar personatges. Ens va explicar que ja ha fet dos contes: “El caramel de maduixa” i “La família”.

L’Emma és molt valenta! En va explicar que no li fa por la sang i que i algú es fa mal, a ella li agrada molt curar-lo.

El dijous passat, la seva mare va venir a l’escola a fet una activitat! Ens va ensenyar a fer unes erugues molt divertides! Primer, ens va donar un trosset de goma eva i una canyeta i nosaltres vam tenir que muntar l'eruga. i, després, la vam decorar com vam voler. Van quedar molt boniques!

Moltes gràcies i fins aviat!!!


bottom of page