top of page
  • Foto del escritorEl Carme Tarragona

TOTS SOM PROTAGONISTES!!!


L’Ariadna ha estat la protagonista de la classe dels Ratolins i ha volgut portar a l’aula cosetes importants per ella.

El primer dia ens va portar: la Lala, una nina que li va portar el Pare Noel, que si li treus el xumet plora; una fada amb unes ales molt boniques que li van comprar al Port Aventura; i un peluix de la Peppa Pig.

Un altre dia, ens va ensenyar un recull de fotografies de les persones més importants de la seva vida i un sonall de quan ella era un nadó.

Amb tot el que ens ha explicat l’Ariadna hem descobert que el seu color preferit és el rosa i que li agrada molt jugar a metges, pintar i saltar .

Que si ha de triar un menú per menjar seria: sopa amb pilotetes, arròs i de postre maduixes.

Que li encanta pujar en poni i fer pastissos i que els seus dibuixos preferits són la Peppa Pig, i per això té tots els peluixos per poder jugar-hi.

Que és una fan de les festes de Santa Tecla i no dubta en sortir de casa per anar a tots els actes de la festa major, sobretot quan surt el bestiari, ja que l’element que més li agrada del seguici és la Cucafera.

Que li agrada molt disfressar-se, i per això quan arriba el carnaval els seus pares i ella , tenen sempre alguna idea per vestir-se i sortir a ballar.

I també hem descobert que l’Ariadna és tota una aventurera. Amb tant sols 3 anys, ja ha viatjat en avió i ha visitat llocs tant bonics com Tenerife, Andorra i Mallorca.

Els pares de l’Ariadna també van venir a l’escola i van preparar dues activitat molt divertides.

Primer el pare de l’Ariadna ens va explicar que treballava en una fàbrica fent electricitat i ens va portar un circuit de llum fet per ell.

Ens va explicar lo important que és l’electricitat i que gràcies a l’electricitat, podien veure-hi per la nit, endollar els aparells de casa i fer moltes més coses.

Després els pares de l’Ariadna, van preparar amb una ouera uns cucs molt divertits!!!. Els nens i les nenes els van pintar amb els colors que més els va agradar i un cop secs, li vam posar unes antenetes i uns ulls i cada nen/a el va poder prendre cap a casa.

Van quedar bonics i molt colorits!!

Quantes coses hem conegut de l’Ariadna!!

Moltes gràcies Família per fer-nos passar una tarda tant divertida!!!


bottom of page