top of page
  • Foto del escritorEl Carme Tarragona

TOTS SOM PROTAGONISTES!


La setmana passada, la protagonista de la classe de les Erugues va ser la Jana!

La Jana ens va ensenyar una foto de la seva família on hi havia el seu pare, la seva mare, ella i el seu germà petit. Ens va explicar que viuen a Tarragona, molt a prop de l’escola! Quan la Jana era molt petita, vivia a Reus (on va néixer), però abans de fer un any, van venir a viure Tarragona.

També ens va explicar que li agrada molt jugar amb princeses i amb els seus ossets de peluix, anar amb bici i amb patinet! Quan el temps ho permet, li encanta anar a Port Aventura i a la neu! I s’ho passa d’allò més bé!

El seu color preferit és el rosa i el seu menjar preferit és el peix i l’hamburguesa.

La Jana ens va portar un àlbum de la seva família i ens va explicar moltes coses! Quan era més petita va anar a la República Dominicana amb la seva mare per conèixer a la seva família i li va agradar molt! També va viatjar a Múrcia i s’ho va passar molt bé.

Els pares de la Jana van venir a l’escola a explicar-nos un conte molt bonic! Primer, ens van repartir unes fulles que ells havien retallat i les vam decorar. Després, la mare de la Jana es va posar un vestit d’un arbre i va representar un conte. El seu pare era el narrador i ens anava explicant el que passava. L’historia explicava que l’arbre estava molt trist perquè havia perdut les fulles i, entre tots, el vam ajudar i li vam enganxar les fulles que havíem decorat!

Moltes gràcies per haver vingut i fins aviat!!!


bottom of page