top of page
  • Foto del escritorEl Carme Tarragona

TOTS SOM PROTAGONISTES!


La setmana passada, la protagonista de les Erugues va ser la Sophia!

Ens va ensenyar una fotos de la seva família, amb la seva mare i el seu pare i ens va explicar que viu al barri del Serrallo, molt a prop de l’escola.

A la Sophia li agrada molt jugar a nines i a cuinar! La seva mare sempre li dona coses per poder posar als plats! També li agrada molt pintar i dibuixar, i el seu pare sempre li porta colors que li agraden molt!

Li agraden molt els contes i, sobretot, jugar a imitar els personatges que més gràcia li fan! També li agrada molt jugar amb plastilina i sorra màgica per tota la casa i... que contenta es posa la mama quan ho veu!!!

La Sophia també ens ha ensenyat algunes fotos seves. Ens ha ensenyat una foto que surt a dalt d’un arbre i ens ha explicat que li encanta pujar als arbres! També ens ha ensenyat una foto amb el eu cosí Hugo, que és un trapella; i una fotografia on la Sophia està al camp, plantant cebes.

Ens va explicar que li agrada molt el camp, les gallines, les oques, els ànecs... tots els animals de la granja! El seu cosí té una oca que es diu Lucas! A la Sophia també li agrada molt l’hort, i hi planta cebes, tomàquets, cogombres, enciams... tot i que no li agrada gaire menjar-s’ho!

El seu color preferit és el rosa i el lila. Li agrada molt menjar síndria i gelats, però el seu plat preferit és la sopa de mandonguilles que fa la seva mama... li encanta!

També li agrada molt anar a la platja i anar amb els seus amics al parc, al sortir de l’escola.

La setmana passada la seva mama va venir a l’escola a veure’ns! Ens va portar crispetes i ens en va deixar menjar! Mmmmm... estaven boníssimes! Ens encanten les crispetes!

Després, la mama de la Sophia ens va donar un dibuix d’una ovelleta i ens va explicar que teníem que enganxar les crispetes al cos de la ovella, com i fos la llana. Quan la ovella va estar plena de crispetes, ens va donar la gespa, per posar-la sota els peus de l’ovelleta. Va quedar molt bonic!

Moltes gràcies per haver vingut i fins aviat!


bottom of page