top of page
  • Foto del escritorEl Carme Tarragona

TOTS SOM PROTAGONISTES!


La setmana passada, la protagonista de la classe de les Erugues va ser la Paula!

Ens va explicar que viu a Tarragona amb la seva família: el seu pare i la seva mare. I d’aquí poquet hi haurà un membre més a la família... perquè la Paula tindrà un germanet o una germaneta! Encara no sap si serà nen o nena, però està molt contenta perquè li agraden molt els bebès i el cuidarà molt molt! Ella serà la germana gran... i haurà d’ajudat als papis!

La Paula té 3 iaies a les que estima molt i li encanta anar a casa seva a jugar! També té una cosineta més petita i li agrada molt cuidar-la.

Des de fa unes setmanes, la Paula s’ha apuntat a un curset de piscina i li agrada molt! Ja li ha dit a la seva mare que a l’estiu també hi vol anar!

També hem descobert que la pel·lícula preferida de la Paula és E.T! Ja l’ha vist 3 o 4 vegades i li agrada molt! Sobretot, quan diu “Mi telefono, mi casa...”.

Els colors preferits de la Paula són el lila i el rosa. I el seu menjar preferit és la pasta! Sobretot, els macarrons o els espaguetis! Ñam ñam!!!

A la Paula li agrada molt la música i gaudeix molt ballant. Quan la seva mare posa la radio... a la Paula li encanta ballar Zumba! També li agrada molt anar a la fira i al parc a passar una bona estona i els seus dibuixos preferits són La Peppa Pig i la Dora l’Exploradora!

El passat divendres, van venir els pares de la Paula a l’escola i vam fer un plat del fons marí! Primer ens van repartir un plat de paper i el vam pintar de color blau amb esponges! Els pares de la Paula ens van donar uns peixets i els hi vam enganxar els ulls. Després vam tallar paperets de seda en trossets petits i els vam enganxar el plat! Quins plats més bonics que van quedar!!!

Moltes gràcies papis i fins aviat!!!


bottom of page